Kategoria
- Barwniki i Aromaty
- Cukier do waty cukrowej
- Lukier plastyczny
- Dekoracje cukiernicze
- Akcesoria cukiernicze
- Papilotki
- Formy i ranty cukiernicze
- Szpatułki i łopatki
- Rękawy i worki cukiernicze
- Narzędzia
- Maty i wałki cukiernicze
- Tylki
- Opakowania cukiernicze
- Podkłady cukiernicze
- Bankietówki - 10 cm
- Podkład cukierniczy - 16 cm
- Podkład cukierniczy - 18 cm
- Podkład cukierniczy - 20 cm
- Podkład cukierniczy - 22 cm
- Podkład cukierniczy - 24 cm
- Podkład cukierniczy - 26 cm
- Podkład cukierniczy - 28 cm
- Podkład cukierniczy - 30 cm
- Podkład cukierniczy - 32 cm
- Podkład cukierniczy - 34 cm
- Podkład cukierniczy - 40 cm
- Podkład cukierniczy - 30x40 cm
- Akcesoria Party
TylkiOpakowania cukierniczePodkłady cukiernicze
Bankietówki - 10 cmPodkład cukierniczy - 16 cmPodkład cukierniczy - 18 cmPodkład cukierniczy - 20 cmPodkład cukierniczy - 22 cmPodkład cukierniczy - 24 cmPodkład cukierniczy - 26 cmPodkład cukierniczy - 28 cmPodkład cukierniczy - 30 cmPodkład cukierniczy - 32 cmPodkład cukierniczy - 34 cmPodkład cukierniczy - 40 cmPodkład cukierniczy - 30x40 cm
Tylka cukiernicza Nr. 2 - okrągła - Wilton
9,99 zł
Brutto
Tylka cukiernicza okrągła nr 2 – Wilton
- Metalowa końcówka cukiernicza do efektownego i szybkiego dekorowania ciast i deserów za pomocą mas, kremów, bitej śmietany, czekolady czy bezy.
Parametry tylki:
- Nr 2.
- Okrągła.
- Służy do wykonywania dekoracji w kształcie kropek, linii, obwódek, piłek, koralików, strun i koronek oraz dowolnych napisów.
- WYMIARY: długość – 3,5 cm; średnica podstawy – 1,7 cm; średnica otworu – ok. 1 mm.
- Można używać w połączeniu ze standardowym couplerem (adapterem).
Dobra rada:
- Najwygodniej używać w połączeniu z rękawem (workiem) cukierniczym oraz adapterem.